WHAT WE BOXED

Bekijk hier een aantal van de verpakkingen die wij voor onze klanten hebben geproduceerd en de reviews van onze klanten. Zoals te zien zijn al onze verpakkingen op maat geproduceerd en leverbaar van klein tot grote aantallen. Brengt dit jouw op ideeën of ben je benieuwd of wij ook jouw ideale verpakking kunnen produceren? Neem dan contact met ons op! 

What we boxed
product verpakking
product verpakking van we box it

REVIEWS & TESTIMONIALS

Vind hier een klein overzicht van reacties en meningen van onze klanten. Ben jij ook benieuwd naar wat WE BOX IT voor jou kan betekenen?

Laat het ons weten zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Snelle en prettige samenwerking!

Prettige samenwerking met We Box It.

Fijn dat ze meedenken met ontwerp van verpakkingen en dat we ook kleinere oplagen kunnen bestellen.

En ze zijn snel  ? ! LoisLee

Debbie van Weelden

Founder

WE BOX IT heeft ons super fijn geholpen!

WE BOX IT heeft ons super fijn geholpen bij de ontwikkeling van meerdere verpakkingen.

Waarmee onze klantervaring naar een hoger niveau is getrokken. De samenwerking is er eentje voor de langere termijn omdat ze snel en altijd meedenkend zijn.

Ook de mogelijkheden met kleine oplages heeft ons in het begin onwijs geholpen!

Personal Protein

Ewout Kuypers

CCO

WE BOX IT heeft al mijn verwachtingen overtroffen!

 

Als opstartend bedrijf, Manos Libres, was ik op zoek naar een partner waarmee ik mijn eigen verpakking kon ontwikkelen. Via een vriend was ik bij WE BOX IT uitgekomen. Na de kennismaking/brainstorm sessie was het voor mij zeker dat WE BOX IT de partner was die ik zocht. WE BOX IT ondersteund in alle opzichten. Ze denken goed met je mee, geven eerlijk advies en tips en kunnen vooral snel schakelen!

 

De goede kwaliteit, lage MOQ en snelle levering maakt WE BOX IT in één woord top!

Manos Libres – Matthijs Kerstholt

Founder Manos Libres

OOK JE EIGEN VERPAKKING MAKEN?

Zit er een leuke productverpakking, doosje, kado box of verzenddoos, tussen welke als voorbeeld dient voor jouw bedrijf?

Wil jij voor jouw merk of bedrijf ook een eigen verpakking maken? Kijk dan verder op verpakkingen per type of verpakkingen per branche.

Uiteraard kun je voor advies van de juiste product verpakking en passend bij jouw merk en identiteit ook contact met ons opnemen via het contactformulier.