We Box It logo website

HOW WE BOX IT

Bij WE BOX IT produceren we verpakkingen en doosjes die passen bij jouw merk en product, volledig naar jouw wens. Jij doet zelf de vormgeving van je verpakking met het juiste formaat en design, natuurlijk bieden wij hierbij de juiste hulp en ondersteuning. Bij WE BOX IT bestel je jouw verpakkingen en doosjes in kleine aantallen. Natuurlijk kan dit ook in grote aantallen, maar wij denken dat je je geld en opslagruimte beter kunt stoppen in je producten of marketing dan je verpakkingen. Je bestelt bij ons het aantal dat jij nodig hebt, dit kunnen 10, 100 of 1000 doosjes zijn. Elk van deze doosjes kan bij ons een ander design hebben. 

 

Bij WE BOX IT zijn we wel in staat kleine oplages verpakkingen en doosjes te produceren omdat we de verpakkingen printen in plaats van drukken. Na het printen maken wij geen gebruik van een dure stans met de hoge aanloopkosten maar van een snijplotter. Deze snijplotter kan de kleine oplages verpakkingen en doosjes per stuk of set uitsnijden. Het allermooiste is dat er geen start- en bijkomende kosten zijn. Kortom, heb je 10, 100 of 1000 doosjes of verpakkingen nodig? Dan ben je bij WE BOX IT aan het juiste adres! Vraag een offerte op om met het team van WE BOX IT de mogelijkheden te bespreken voor jouw eigen verpakking die past bij je merk en product.

Kleine oplages

Naast een stansmachine gebruiken wij een snijplotter en kunnen wij ook kleine aantallen zeer scherp aanbieden, zonder opstartkosten!

Snelle levertijd

Wij sturen orders binnen 7 werkdagen af. Bestel dus snel en enkel de aantallen die je op dat moment nodig hebt.

100% op maat

Al onze verpakkingen zijn volledig op maat te personaliseren. Zo past jouw product perfect en heeft het de juiste uitstraling!

Meerdere designs

Je kunt bij ons meerdere designs uploaden per werktekening zónder meerkosten. Zo kun je veel besparen op de verpakkingskosten.

Geen opstartkosten

Bij WE BOX IT heb je nooit te maken met extra of bijkomende kosten voor stansmessen omdat wij gebruik maken van een snijplotter.

Support

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je sparren over de verpakking die het best past bij jouw product? Laat het ons weten!

BOXING PROCESS

1

Selecteer type verpakking

Selecteer de type verpakking die past bij jouw product. Wij leveren deze verpakking op maat in zowel grote als kleine oplages.

2

Op maat maken

Maak de geselecteerde productverpakking volledig op maat en kies de sluiting en bodem volledig zelf.

3

Design

Design de verpakking met onze online editor of in een illustratie programma. Maak meerdere designs zonder meerpijs.

4

Snel geleverd

Bestel de verpakking en ontvang eerst een gratis proefexemplaar. Na akkoord versturen wij de order binnen 7 werkdagen.

WHAT WE BOX

Bij WE BOX IT maken wij verpakkingen van vouwkarton variërend van 200-350 grams. Hiervoor maken wij gebruik van GC1 en kraft papier. Van dit vouwkarton kunnen wij verpakkingen produceren zoals sleeves, cosmetica verpakkingen, verzendverpakkingen, cadeau verpakkingen, prijskaarten, kopkaarten, etc. Kortom, bedenk het en wij kunnen het maken van vouwkarton! Heb je zelf een idee of al een verpakkingsontwerp? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw beste verpakkingsoplossing. Goed om te weten is dat wij altijd persoonlijke en creatieve support bieden. 

De productie ruimte met de laatste innovatieve printing machines.

Onze snijplotter met automatische arm waar kleine aantallen worden geproduceerd.

Rechts de printers voor productie van verpakkingen en doosjes. Links de ruimte waar wij de verpakkingen en doosjes vakkundig afwerken.