ONTWERP JULLIE EIGEN GIFTBOX EN GESCHENKVERPAKKING

GIFTBOX VOLLEDIG OP MAAT LATEN MAKEN

Een giftbox geeft een extra beleving aan jouw product en/of dienst. En bovendien is het extra leuk voor jouw klant om te geven als cadeau. Niet voor niets dat er diverse bedrijven succesvol zijn met een “gift strategy” een eigen giftbox laten maken. Het aanbieden van kado- en geschenkverpakkingen blijkt na onderzoek van de Financial Times meerdere voordelen te hebben. Door het aanbieden van een giftbox:

  • Zorgt voor meer (tag)content op social media. Daarnaast wordt het fysiek aan bezoek zoals vrienden en familie getond.
  • Verhoogd de gemiddelde aanslag waarde in de (web)shop
  • Is de beste en snelste manier voor het creëren van ambassadeurs voor jouw merk en product
  • Is een kostenefficiënte manier om meerdere producten bij elkaar te verpakken en te besparen op de reguliere verpakking
  • Een uitgelezen mogelijkheid om klanten bekend te maken met jouw product.
  • Trekt klanten over de streep omdat de giftbox vaak iets gunstiger geprijsd is doordat het meerdere items bevat t.o.v. losse verkoop / selectie.

Er zijn dus veel voordelen om voor jouw merk ook een giftbox te maken en zo extra toegevoegde waarde te creëren voor jouw eindklant. 

KLEINE OPLAGES GIFTBOX

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en ontwikkelen van giftboxen. Zo hebben wij een cadeauverpakking gemaakt voor diverse branches zoals de cosmetica, farmaceutische, supplementen, cbd, chocolade, bakkerij, FMCG, food, kerst en gift branche. Doordat wij kleine oplages kunnen aanbieden kun je jouw eigen giftbox volledig samenstellen. 

Bij WE BOX IT kunnen wij de productverpakking uitwerken in vouwkarton, massief karton, golfkarton en foam. 

Laat ons weten wat er in de giftbox moet en wij werken dan een passend voorstel uit!

GIFTBOX VOORBEELDEN

Hieronder een aantal voorbeelden van de gemaakte giftboxen door WE BOX IT. Ben je opzoek naar een ander soort verpakking met inlay of interieur? Of enkel een omdoos met wikkel? Wil jij door ons je giftbox laten maken? Laat het ons weten en dan werken wij een passend voorstel voor je uit!

Giftbox vouwkarton

Vouwkarton box gift voor DIN18 (CBD) flesjes

Giftbox cosmetica

Vouwkarton box gift voor cosmetica producten

NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER ONZE VERPAKKINGEN EN DOOSJES?

GERELATEERDE ARTIKELEN