Contact WE BOX IT

Contact WE BOX IT

Heb je een vraag? Laat het ons weten wen we helpen je graag verder!

Toe aan contact? Heb je op de website zoveel verschillende doosjes en verpakkingen gezien dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Of heb je zoveel ideeën opgedaan dat je direct wil beginnen met het ontwerpen en bestellen van jouw op maat gemaakte doosje?

Vul het contactformulier hiernaast in en we hangen binnen 24 uur aan de telefoon. Samen gaan we kijken naar jouw wens, welke opties hier bij passen en maken we jouw perfect passende, mooi ontworpen doosje!

Opties

De maten en aantallen van de verpakkingen zijn natuurlijk volledig aanpasbaar naar jouw wensen en behoeften. Meer weten of nog niet uitgekeken? Kijk eens bij de verpakkingen per type product of juist de verpakkingen per product branche.

De maten van de verpakkingen en doosjes kunnen wij altijd volledig aanpassen naar de gewenste maat, design en opmaak. Er zijn tal van mogelijkheden en we houden rekening met al jouw wensen. Ook zijn de verpakkingen te bestellen naar elk gewenst aantal, je hoeft er dus niet meteen 10.000 te bestellen. Denk eerder aan 10, 100 of 1000 doosjes.

Daarnaast is elk van deze 10, 100 of 1000 designs apart aan te passen. Denk dus aan 100 verschillend opgemaakte  verpakkingen voor dezelfde prijs als 100 dezelfde verpakkingen.

Offerte

Weet je genoeg en ontvang je liever direct een offerte op maat? Dat kan natuurlijk ook, klik hier om een offerte aan te vragen.

Contact formulier

verpakkingen en doosjes op maat

WE BOX IT

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Nederland

Tel: +31 (0)6 28234655

Mail: info@weboxit.nl

KvK: 54023548