OFFERTE AANVRAGEN

Heb je alle doosjes en verpakkingen op onze website bekeken en zit het doosje dat jij in gedachten had er net niet tussen? Of juist wel en ben je benieuwd naar de prijs? Vul het formulier hiernaast in en wij maken een offerte op maat, welke past bij jouw product, met de juiste afmetingen, kleuren en type papier.  

WE BOX IT

Markerkant 10 Nr. 13-D
1316 AA Almere
Nederland

Contact

info@weboxit.nl
+31 (0)36 2340 777

WhatsApp contact

OPTIES

De maten en aantallen van de verpakkingen zijn natuurlijk volledig aanpasbaar naar jouw wensen en behoeften. Meer weten of nog niet uitgekeken? Kijk eens bij de verpakkingen per type product of juist de verpakkingen per product branche.De maten van de verpakkingen en doosjes kunnen wij altijd volledig aanpassen naar de gewenste maat, design en opmaak. Er zijn tal van mogelijkheden en we houden rekening met al jouw wensen. Ook zijn de verpakkingen te bestellen naar elk gewenst aantal, je hoeft er dus niet meteen 10.000 te bestellen. Denk eerder aan 10, 100 of 1000 doosjes.Daarnaast is elk van deze 10, 100 of 1000 designs apart aan te passen. Denk dus aan 100 verschillend opgemaakte  verpakkingen voor dezelfde prijs als 100 dezelfde verpakkingen

CONTACT

Heb je, voordat je een offerte aanvraagt, nog vragen over wat WE BOX IT voor jou kan betekenen, wat we nu precies bieden of wat de mogelijkheden zijn? Ben je nog niet toe aan een offerte maar wil je eerst even sparren? Neem dan contact op via ons contactformulier  Je ontvangt binnen 24 uur een belletje van ons!