We Box It logo website

MAAK JULLIE EIGEN SPEELKAARTEN SET

JOUW EIGEN SPEELKAARTEN MAKEN

Het afgelopen jaar 2020 maar ook 2021 staan in het teken van spelletjes spelen n.a.v. de genomen maatregelen tegen Covid-19. Alle spelletjes zijn weer van de plank gehaald ter vermaak. Hoe leuk is het om je eigen kaartenspel te ontwikkelen voor de werknemers van jullie bedrijf of een kaartenspel en kwartet passend bij jullie producten en onderneming? Als gift voor klanten of consumenten? Of iedereen zijn eigen kaarten bij het pokeren met eigen pokerkaarten?

De spelkaarten, kwartet of kaartenspel is te ontwikkelen in een online tool waartoe je toegang krijgt na akkoord op de offerte. Het kaartenspel is volledig te personaliseren aan zowel voor- als achterzijde. Ook het omdoosje is volledig zelf te personaliseren. 

KLEINE OPLAGES SPEELKAARTEN

Onze productie en tools zijn gespecialiseerd in de productie van kleine oplages. Hierdoor hoef je enkel de aantallen te bestellen die je nodig hebt tegen scherpe prijzen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je krijgt een offerte voor het totale pakket, een kaartenspel inclusief omverpakking.

PRODUCTIE VAN SPEELKAARTEN

Bij WE BOX IT produceren wij het kwartet, kaartenspel en andere speelkaarten op speciaal 300 grams speelkaarten karton. Dit is karton dat aan elkaar is gelijmd met zwarte lijm om het extra sterk en visueel mooi te maken. Na het printen van de spelkaarten worden deze UV-gelakt. Dit zorgt ervoor dat de kaarten sterk, mooi en krasvast zijn.

NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER ONZE VERPAKKINGEN?

GERELATEERDE ARTIKELEN