HOW WE BOX IT


Bij WE BOX IT produceren we verpakkingen en doosjes die passen bij jouw merk en product, volledig naar jouw wens. Jij doet zelf de vormgeving van je verpakking met het juiste formaat en design, natuurlijk bieden wij hierbij de juiste hulp en ondersteuning. Bij WE BOX IT bestel je jouw verpakkingen en doosjes in kleine aantallen. Natuurlijk kan dit ook in grote aantallen, maar wij denken dat je je geld en opslagruimte beter kunt stoppen in je producten of marketing dan je verpakkingen. Je bestelt bij ons het aantal dat jij nodig hebt, dit kunnen 10, 100 of 1000 doosjes zijn. Elk van deze doosjes kan bij ons een ander design hebben. 


Bij WE BOX IT zijn we wel in staat kleine oplages verpakkingen en doosjes te produceren omdat we de verpakkingen printen in plaats van drukken. Na het printen maken wij geen gebruik van een dure stans met de hoge aanloopkosten maar van een snijplotter. Deze snijplotter kan de kleine oplages verpakkingen en doosjes per stuk of set uitsnijden. Het allermooiste is dat er geen start- en bijkomende kosten zijn. Kortom, heb je 10, 100 of 1000 doosjes of verpakkingen nodig? Dan ben je bij WE BOX IT aan het juiste adres! Vraag een offerte op om met het team van WE BOX IT de mogelijkheden te bespreken voor jouw eigen verpakking die past bij je merk en product.


  Geen opstartkosten!
  Gespecialiseerd in kleine oplages en bestel enkel wat je nodig hebt!
  Al te bestellen vanaf 1 stuk!
  Binnen 1 week geleverd
  Verpakkingen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw toepassing
  Altijd hulp van concept tot het ontwikkelen van jouw verpakking


WHAT WE BOX


Bij WE BOX IT maken wij verpakkingen van vouwkarton variërend van 200-350 grams. Hiervoor maken wij gebruik van GC1 en kraft papier. Van dit vouwkarton kunnen wij verpakkingen produceren zoals sleeves, cosmetica verpakkingen, verzendverpakkingen, cadeau verpakkingen, prijskaarten, kopkaarten, etc. Kortom, bedenk het en wij kunnen het maken van vouwkarton! 


Heb je zelf een idee of al een verpakkingsontwerp? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw beste verpakkingsoplossing. Goed om te weten is dat wij altijd persoonlijke en creatieve support bieden. 


De productie ruimte
De snijplotter met automatische arm waar kleine aantallen worden geproduceerd
Rechts de printers voor productie van verpakkingen en doosjes. Links de ruimte waar wij de verpakkingen en doosjes vakkundig afwerken.