VERZENDVERPAKKING

verzendverpakking

Verzendverpakking in eigen design

Elke webshop heeft een verzendverpakking nodig. Hiervoor kan je natuurlijk kiezen voor een standaard neutrale doos. Maar leuker en opvallender is om jouw product in een verzendverpakking volledig in jouw branddesign te versturen. Het distributiecentrum, de postbezorger en de klant zien direct dat het product bij jouw merk vandaan komt, extra exposure voor dezelfde handeling (het versturen van je product in een verpakking).

Adres gegevens printen op verzendverpakking

Denk naast het personaliseren van je verzendverpakking ook aan het vooraf printen van de adresgegevens. Door de adresgegevens van de klant alvast op de verpakking te laten printen bespaar je tijd en geld. Je hoeft niet langer meer stickers aan te kopen en op de verpakkingen te plakken.

Gepersonaliseerde verzendverpakking

Heb je meer interesse in het personaliseren van verpakkingen? Kijk dan ook eens bij de gepersonaliseerde verpakking. Het personaliseren van een verpakking kan per stuk en op naam van de klant middels een ingeladen script. Wat is er nu leuker dan persoonlijk aangesproken worden op een pakket dat je geleverd krijgt door de postbezorger of door de brievenbus?

Verzendproces uit handen geven

Naast het leveren van verpakking kunnen we ook jouw hele verzendproces uit handen nemen. Dit doen we door jouw product op onze productielocatie in te pakken en vanaf onze locatie direct naar jouw klant te versturen. Zo nemen we de handling maar ook extra verzendkosten uit handen.

Opties verzendverpakking

De maten en aantallen van de verpakkingen zijn volledig aanpasbaar naar jouw wensen en behoeften.

De maten van de verpakkingen en doosjes kunnen wij altijd volledig aanpassen naar de gewenste maat, design en opmaak. De verpakkingen zijn te bestellen naar elk gewenst aantal, je hoeft er dus niet meteen 10.000 te bestellen. Denk eerder aan 10, 100 of 1000 doosjes.

Daarnaast is elk van deze 10, 100 of 1000 designs apart aan te passen. Denk dus aan 100 verschillend opgemaakte  verpakkingen voor dezelfde prijs als 100 dezelfde verpakkingen.

Contact

Heb je, voordat je een offerte aanvraagt, nog vragen over wat WE BOX IT voor jou kan betekenen, wat we nu precies bieden of wat de mogelijkheden zijn? Ben je nog niet toe aan een offerte maar wil je eerst even sparren? Neem dan contact op via ons contactformulier  Je ontvangt binnen 24 uur een belletje van ons!

OFFERTE OPVRAGEN

Waarom WE BOX IT?

verzendverpakking  Geen opstartkosten!
  Gespecialiseerd in kleine oplages en bestel enkel wat je nodig hebt!
verzendverpakking  Al te bestellen vanaf 1 stuk!
  Binnen 1 week geleverd
verzendverpakking  Verpakkingen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw toepassing
  Altijd hulp van concept tot het ontwikkelen van jouw verpakking

Papiersoorten

 

Goed om te weten, al het papier dat wij gebruiken is 99% gerecycled.

Wij maken gebruik van 7 standaard soorten papier:

  • 240 grams GC1
  • 280 grams GC1
  • 350 grams GC1
  • 300 grams sulfaat vouwkarton
  • 350 grams sulfaat vouwkarton
  • 325 grams bruin kraft vouwkarton
  • 350 grams zwart vouwkarton

 

Specifieke afwerking of papiersoort gewenst? Laat het ons weten!

Afwerking

Wij maken gebruik van printers i.p.v. drukpersen. Dat stelt ons in staat ook kleine oplages op een scherpe prijs aan te bieden omdat er geen hoge aanloopkosten zijn. Al ons printwerk wordt gebaseerd op de kleurstelling CMYK. PMS kleuren kunnen wij hiermee goed evenaren zonder de meerprijs zoals bij drukwerk.

Voor een uniek resultaat kunnen wij de verpakking afwerken door het toevoegen van:

  • Glans lamineer
  • Zijdeglans lamineer
  • Mat lamineer

Specifieke afwerking of papiersoort gewenst? Laat het ons weten!

Sluitingen en deksels

Klepsluiting

De klepsluiting is ideaal voor het gebruik van lichte producten in de verpakking. Eenvoudig te openen voor de klant en in te pakken voor jou, de leverancier.

Zweedse bodem

De zweedse bodem kan goed gebruikt worden voor een middelzware inhoud van de verpakking. Dankzij de stabiliteit van de vorm kan deze bodem veel hebben. Eenvoudig te openen voor de klant en in te pakken voor jou, de leverancier.

Autoloc bodem

De autoloc bodem kan goed gebruikt worden voor zware inhoud van de verpakking. Dankzij het verlijmen van de bodem kan deze bodem de zwarte inhoud aan.

Ander soort type bodem gewenst? Laat het ons weten!

HOW WE BOX IT

Stap 1:

Bij WE BOX IT hechten we veel waarde aan het juiste advies. Wij vinden het, net als jij, belangrijk dat jouw product de perfecte verpakking krijgt. Om deze reden vragen we je altijd het aanvraagformulier in te vullen. Dit vormt voor ons een basis om advies te kunnen geven over een voor jou geschikte verpakking. Na het opsturen van dit formulier heb je dezelfde dag nog een reactie van ons in je mailbox.

Stap 2:

Op basis van ons eerste contact moment en het helder hebben van jouw wensen brengen wij een advies uit. Bij dit advies hoort natuurlijk een eerste offerte voor een op maat gemaakt doosje voor jou.

Stap 3:

Nadat jij akkoord hebt gegeven op de offerte krijg je van ons de lijntekening, dit is een PDF en/of Adobe Illustrator bestand. Deze lijntekening kan in een programma als Illustrator, Photoshop of CoralDraw worden opgemaakt. Dit kun je zelf doen, maar het is ook mogelijk dit door een (door WE BOX IT geadviseerde) designer te laten doen.

Stap 4:

Wanneer wij van jou de opgemaakte lijntekening retour hebben gekregen, ontvang je van WE BOX IT een digitale proef (PDF formaat). Je ontvangt altijd een proefsample ter finale goedkeuring. Op basis van deze laatste check en goedkeuring wordt de productie gestart en krijg jij jouw verpakking/doosjes binnen 1 week geleverd!

Vragen over onze werkwijze? Vraag maar raak!