GONDEL EN ENVELOP VERPAKKING

gondel en envelop verpakking

Jouw unieke gondel en envelop verpakking

 

De gondel en envelop verpakking van WE BOX IT is perfect voor de kleinere productcategorieën. Elk product krijgt op deze manier net die extra finishing touch die het verdient. De verpakking blijft klein en past door de brievenbus, maar is toch volledig te personaliseren. De gondel en envelop verpakking is stevig genoeg als verzendverpakking


De envelop verpakking is perfect te gebruiken voor het versturen van papierwerk of platte producten. Verzend je kleinere producten zoals sieraden of cosmetica producten en wil je kosten besparen door gebruik te maken van brievenbuspost? Dan is de gondel verpakking zeer geschikt!


De verpakking wordt volledig naar jouw eigen brand design ontworpen. Voor de gondel en envelop verpakking maken wij gebruik van minimaal 300 grams papier waardoor jouw producten goed zijn beschermd tijdens het verzenden van het pakket met bijvoorbeeld PostNL. Daarnaast kunnen wij een laminaat aanbrengen waardoor de envelop verpakking tegen regenachtige weersomstandigheden is beschermd. 


Opties gondel en envelop verpakking

De maten en aantallen van de verpakkingen zijn natuurlijk volledig aanpasbaar naar jouw wensen en behoeften. De maten van de verpakkingen en doosjes kunnen wij altijd volledig aanpassen naar de gewenste maat, design en opmaak. Er zijn tal van mogelijkheden en we houden rekening met al jouw wensen. Ook zijn de verpakkingen te bestellen naar elk gewenst aantal, je hoeft er dus niet meteen 10.000 te bestellen. Denk eerder aan 10, 100 of 1000 doosjes. Daarnaast is elk van deze 10, 100 of 1000 designs apart aan te passen. Denk dus aan 100 verschillend opgemaakte  verpakkingen voor dezelfde prijs als 100 dezelfde verpakkingen. 


Deze combinatie maakt het uitermate geschikt voor retailers, winkeliers en webshops om in te spelen op:

  • Speciale editie(s)
  • Moederdag verpakkingen
  • Kerst verpakking
  • Verjaardagscadeau
  • Seizoens verpakking
  • Thema verpakking
 

Heb je al een verpakking maar wil je deze eenmalig of tijdelijk een andere look mee geven? Dan zou een sleeve of omverpakking ook een optie zijn.


Contact

Heb je, voordat je een offerte aanvraagt, nog vragen over wat WE BOX IT voor jou kan betekenen, wat we nu precies bieden of wat de mogelijkheden zijn? 

Ben je nog niet toe aan een offerte maar wil je eerst even sparren? Neem dan contact op via ons contactformulier  Je ontvangt binnen 24 uur een belletje van ons! 

OFFERTE OPVRAGEN

Waarom WE BOX IT?

gondel en envelop verpakking  Geen opstartkosten!
  Gespecialiseerd in kleine oplages en bestel enkel wat je nodig hebt!
gondel en envelop verpakking  Al te bestellen vanaf 1 stuk!
  Binnen 1 week geleverd
  Verpakkingen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw toepassing
gondel en envelop verpakking  Altijd hulp van concept tot het ontwikkelen van jouw verpakking