CUSTOM MADE VERPAKKING

Jouw custom made verpakking


Heb je een eigen idee over een verpakking of moet het product dat jij verkoopt in een speciaal formaat verpakking? Wil je bijvoorbeeld een inlay in je verpakking waardoor je product extra stevig zit en mooi gepresenteerd wordt? Of wil je jouw logo uit de doos gesneden hebben, waardoor je alvast een glimp van jouw product ziet. Dat is mogelijk, we gaan samen aan de slag om volledig custom made verpakking te maken. 

Wij hebben een standaard bibliotheek van meer dan 5000+ designs die we kunnen aanpassen. Maar ook tekenen wij in opdracht geheel nieuwe doosjes. Jouw custom made verpakking is dichterbij dan je denkt.


Opties voor jouw custom made verpakking


De maten en aantallen van de doosjes en verpakkingen zijn volledig aanpasbaar naar jouw wensen en behoeften. De maten van de doosjes en verpakkingen kunnen wij altijd volledig aanpassen naar de gewenste maat, design en opmaak. Er zijn tal van mogelijkheden en we houden rekening met al jouw wensen. Ook zijn de doosjes en verpakkingen  te bestellen naar elk gewenst aantal, je hoeft er dus niet meteen 10.000 te bestellen. Denk eerder aan 10, 100 of 1000 kopkaarten of verpakkingen.

Heb je al een verpakking maar wil je deze eenmalig of tijdelijk een andere look mee geven? Dan zou een sleeve of omverpakking ook een optie zijn.


Contact

Heb je, voordat je een offerte aanvraagt, nog vragen over wat WE BOX IT voor jou kan betekenen, wat we nu precies bieden of wat de mogelijkheden zijn? Ben je nog niet toe aan een offerte maar wil je eerst even sparren? Neem dan contact op via ons contactformulier  Je ontvangt binnen 24 uur een belletje van ons!

OFFERTE OPVRAGEN

Waarom WE BOX IT?

custom made verpakking  Geen opstartkosten!
  Gespecialiseerd in kleine oplages en bestel enkel wat je nodig hebt!
custom made verpakking  Al te bestellen vanaf 1 stuk!
  Binnen 1 week geleverd
custom made verpakking  Verpakkingen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw toepassing
  Altijd hulp van concept tot het ontwikkelen van jouw verpakking

Papiersoorten

 

Goed om te weten, al het papier dat wij gebruiken is 99% gerecycled.

Wij maken gebruik van 7 standaard soorten papier:

  • 240 grams GC1
  • 280 grams GC1
  • 350 grams GC1
  • 300 grams sulfaat vouwkarton
  • 350 grams sulfaat vouwkarton
  • 325 grams bruin kraft vouwkarton
  • 350 grams zwart vouwkarton

 

Specifieke afwerking of papiersoort gewenst? Laat het ons weten!

Afwerking

Wij maken gebruik van printers i.p.v. drukpersen. Dat stelt ons in staat ook kleine oplages op een scherpe prijs aan te bieden omdat er geen hoge aanloopkosten zijn. Al ons printwerk wordt gebaseerd op de kleurstelling CMYK. PMS kleuren kunnen wij hiermee goed evenaren zonder de meerprijs zoals bij drukwerk.

Voor een uniek resultaat kunnen wij de verpakking afwerken door het toevoegen van:

  • Glans lamineer
  • Zijdeglans lamineer
  • Mat lamineer

Specifieke afwerking of papiersoort gewenst? Laat het ons weten!

Sluitingen en deksels

Klepsluiting

De klepsluiting is ideaal voor het gebruik van lichte producten in de verpakking. Eenvoudig te openen voor de klant en in te pakken voor jou, de leverancier.

Zweedse bodem

De zweedse bodem kan goed gebruikt worden voor een middelzware inhoud van de verpakking. Dankzij de stabiliteit van de vorm kan deze bodem veel hebben. Eenvoudig te openen voor de klant en in te pakken voor jou, de leverancier.

Autoloc bodem

De autoloc bodem kan goed gebruikt worden voor zware inhoud van de verpakking. Dankzij het verlijmen van de bodem kan deze bodem de zwarte inhoud aan.

Ander soort type bodem gewenst? Laat het ons weten!

HOW WE BOX IT

Stap 1:

Bij WE BOX IT hechten we veel waarde aan het juiste advies. Wij vinden het, net als jij, belangrijk dat jouw product de perfecte verpakking krijgt. Om deze reden vragen we je altijd het aanvraagformulier in te vullen. Dit vormt voor ons een basis om advies te kunnen geven over een voor jou geschikte verpakking. Na het opsturen van dit formulier heb je dezelfde dag nog een reactie van ons in je mailbox.

Stap 2:

Op basis van ons eerste contact moment en het helder hebben van jouw wensen brengen wij een advies uit. Bij dit advies hoort natuurlijk een eerste offerte voor een op maat gemaakt doosje voor jou.

Stap 3:

Nadat jij akkoord hebt gegeven op de offerte krijg je van ons de lijntekening, dit is een PDF en/of Adobe Illustrator bestand. Deze lijntekening kan in een programma als Illustrator, Photoshop of CoralDraw worden opgemaakt. Dit kun je zelf doen, maar het is ook mogelijk dit door een (door WE BOX IT geadviseerde) designer te laten doen.

Stap 4:

Wanneer wij van jou de opgemaakte lijntekening retour hebben gekregen, ontvang je van WE BOX IT een digitale proef (PDF formaat). Je ontvangt altijd een proefsample ter finale goedkeuring. Op basis van deze laatste check en goedkeuring wordt de productie gestart en krijg jij jouw verpakking/doosjes binnen 1 week geleverd!

Vragen over onze werkwijze? Vraag maar raak!