DOOSJES EN VERPAKKINGEN PER TYPE PRODUCT

Klep en vouwdoos

Cadeauverpakking en gift

Verzenddoos

Gondelverpakking en envelop

Sleeve en omverpakking

Dekseldoos

Kop- en prijskaarten

Display en presentatieverpakking

Mogelijkheden doosjes per type product

Een aantal doosjes en verpakkingen hebben we alvast gesorteerd per type product. Bij WE BOX IT is het natuurlijk mogelijk je verpakking volledig zelf te ontwerpen, maar ook laten we je graag zien uit welke categorieën je daarnaast kunt kiezen. Soms valt een doosje of verpakking binnen een bepaalde categorie, waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt. Heb je hulp nodig, wil je dat we even meekijken of heb je een vraag? Laat het ons weten en we staan direct voor je klaar.

 

Voordelen

 Aanpassen van de maten van de standaard verpakking

 100% personaliseren van jouw verpakking middels full color CMYK kleuren

 Lage aantallen omdat wij printen en snijden i.p.v. de conventionele manier van drukken en stansen


Ontdek meer mogelijkheden en opties binnen de verschillende type product categorieën op deze pagina. Staat de verpakking of het doosje dat jij in gedachten had er niet bij? Misschien staat het wel op de pagina met verpakkingen en doosjes per branche, hier vind je onder andere bierverpakkingen, wijnverpakkingen, drankdozen en cosmetica verpakkingen. 


Contact

Natuurlijk is het ook mogelijk om een verpakkingen volledig naar eigen design, met een specifieke snijtekening, te ontwerpen. We gaan graag samen met jou aan de tekentafel zitten om jouw unieke verpakking, volledig op maat te maken. Neem hiervoor contact met ons op.


Wil je meer lezen over hoe wij te werk gaan en hoe het productie proces in elkaar zit. Daar leggen we je hier graag alles over uit.