DOOSJES EN VERPAKKINGEN PER PRODUCT BRANCHE

Personalisatie

Cosmetica verpakking

Bier verpakking

Wijndoos en drankverpakking

Hotel en gastvrijheid

cadeaudoosjes en gifts

Kop- en prijskaarten

Custom made

Mogelijkheden doosjes & verpakkingen per product branche

Een aantal doosjes en verpakkingen hebben we alvast gesorteerd per product branche. Bij WE BOX IT is het natuurlijk mogelijk je verpakking volledig zelf te ontwerpen, maar ook laten we je graag zien in welke branches onze klanten actief zijn en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Valt jouw product binnen een bepaalde branche? Neem dan eens een kijkje in die categorie, wie weet kom je op nieuwe verpakkingsideeën.  Heb je hulp nodig, wil je dat we even meekijken of heb je een vraag? Laat het ons weten en we staan direct voor je klaar.

 

Voordelen

  • Aanpassen van de maten van de standaard verpakking
  • 100% personaliseren van jouw verpakking middels full color CMYK kleuren
  • Lage aantallen omdat wij printen en snijden i.p.v. de conventionele manier van drukken en stansen


Ontdek meer mogelijkheden en opties voor verpakkingen binnen de verschillende branches op deze pagina. Staat de verpakking of het doosje dat jij in gedachten had er niet bij? Misschien staat het wel op de pagina met verpakkingen en doosjes per type. Hier vind je onder andere klep- en vouwdozencadeauverpakkingenenveloppenverzenddozen en sleeves.

 

Contact

Natuurlijk is het ook mogelijk om een verpakking of doosje volledig naar eigen design, met een specifieke snijtekening, te ontwerpen. We gaan graag samen met jou aan de tekentafel zitten om jouw unieke verpakking, volledig op maat te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je meer lezen over hoe wij te werk gaan en hoe het productie proces in elkaar zit. Daar leggen we je hier graag alles over uit.